Produkt: Dostępny
Olej ze Słodkich Migdałów, Migdałowy, 100% Naturalny, 60 ml
12,50 
Producent: Flora Secret Waga: 0.1kg Termin przydatności: 04-2019
Ilość
wysyłka 24 godziny

 

 

    Rodzaj dostawy          

 

Koszt dostawy      

 

Dostawa GRATIS      

Paczkomaty

od 8,50 zł powyżej 150 zł

Poczta Polska

od 10,00 zł powyżej 200 zł

Kurier DPD

od 13,50 zł powyżej 300 zł

Kurier Pocztex 48

11,00 zł powyżej 300 zł

Kurier InPost

11,70 zł powyżej 300 zł

Przesyłka zagraniczna

od 18,60 zł -

Odbiór własny

0 zł -
 

 

Klient ma prawo do zwrotu towaru w ciągu 14 dni od odebrania przesyłki bez podania przyczyny. Klient zobowiązany jest do przesłania na piśmie oświadczenia o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość wraz z towarem. Zwrócony towar nie może nosić śladów użytkowania oraz musi być w oryginalnym opakowaniu - jeżeli takie posiadał. Zwrot pieniędzy dotyczy wartości towaru - nie obejmuje kosztów przesyłek.

Zwrot pieniędzy nastąpi maksymalnie do 14 dni od daty wpłynięcia pisma i towaru do sprzedawcy. Wyjątkiem jest sprzedaż, na którą została wystawiona faktura VAT, kiedy to zwrot pieniędzy nastąpi 14 dni po wpłynięciu do sprzedawcy podpisanej przez kupującego korygującej faktury VAT.

Ocena: 0 na 6 (opinii: 1) DODAJ OPINIĘ

OLEJ  MIGDAŁOWY (ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW)

100 % NATURALNY

INCI: Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil.

Metoda otrzymywania: tłoczenie na zimno nasion drzewa migdałowego (migdałowiec zwyczajny, Amygdalus communis) i następne oczyszczanie poprzez rafinacje.

Charakteryzuje się dużą zawartością kwasu oleinowego oraz linolowego. Zawiera także fitosterole, lecytyny oraz witaminę E.

Działanie: regenerujące, przeciwzapalne, przeciwbólowe, tonizujące, zmiękczające, nawilżające.

Znaleźć go można w recepturach wielu kremów, mleczek, olejków do masażu, preparatów pielęgnacyjnych do włosów, wysokiej jakości mydeł.

PRZEZNACZENIE:

  • pielęgnacja wszystkich rodzajów skóry,

  • profilaktyka i redukcja zmarszczek,

  • nawilżanie i ujędrnienie skóry,

  • leczenie odleżyn, oparzeń, ran i likwidacja opryszczki,

  • zapalenie skóry (pajączki i AZS),

  • wzmocnienie cebulek włosów.

METODY STOSOWANIA

Olej migdałowy może być stosowany do smarowania (pielęgnacji twarzy, pielęgnacji całego ciała) i masażu bez rozcieńczenia w postaci czystej lub jako składnik przy tworzeniu mieszanek (z olejkami eterycznymi lub z olejami brzoskwiniowym, morelowym i winogronowym).

Występuje dodatkiem do wzbogacenia kosmetyków (balsamy, maseczki, kremy, odżywki do włosów, szampony, mydło).

Zewnętrznie:

- smarować miejsca problemowe lub zmienione chorobowo,

- stosować jako składnik maseczek na skórę i włosy,

- mieszać z kremami, balsamami lub oliwką,

- masaż leczniczy i kosmetyczny.

Może być bezpośrednio spożywany w niedużych ilościach (ok. 1 łyżki), gdyż ma właściwości przeczyszczające. Z tego powodu może być uważany za środek medycyny naturalnej.

PRZECHOWYWANIE: w szczelnie zamkniętej butelce w temperaturze od -10 do 20 ° C w miejscu niedostępnym dla dzieci. Unikać światła słonecznego.

Nie zawiera barwników, konserwantów i sztucznych substancji zapachowych.

Opakowanie: butelka z dozownikiem 60 ml

Termin przydatności: 24 miesięcy od daty produkcji.

Współautorem informacji podanej w opisach produktów Sklepu Ukraina Shop jest biuro tłumaczeń. Stanowi to intelektualną własność naszej firmy oraz Biuro Tłumaczeń. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie opisów oraz zdjęć, zawartych w sklepie w całości lub w części bez zgody firmy lub biuro tłumaczeń jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich. Podstawa prawna: Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170

Jeśli opis ten pojawi się w miejscu innym niż nasz sklep oznacza to, że został skradziony naszej firmie.

Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie
napisał/a: Olej ze Słodkich Migdałów, Migdałowy, 100% Naturalny, 60 ml
Produkt zapakowany starannie, olej znajduje się w plastikowej buteleczce z dozownikiem, ciemnej zielonej nieprzepuszczającej szkodliwych promieni UV. Dokładnie opisany wraz z podaniem sposobu stosowania, opisy są również przetłumaczone na język polski. Podana data ważności, producent i łacińska nazwa rośliny, z której wyprodukowano olej. Olej jest przezroczysty. Olej jest praktycznie bezzapachowy, dzięki czemu stanowi idealna bazę do łączenia z olejkami eterycznymi. Ponadto mozna łączyć go też z innymi produktami, np. olejami czy też jako dodatek do gotowych kosmetyków. Nie posiada sztucznych konserwantów czy barwników, jest naturalny. Olej jest dość wydajny, nie potrzeba go wiele. Cena jest przystępna.

Zamias t plastikowej buteleczki można by użyć szklanej.
Pokazuje 1-1 z 1 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Oglądane produkty
Okazje.info
Pobieranie danych...