Produkt: Dostępny
Olej z Pestek Winogron, 100% Naturalny
9,99 
Przeznaczenie: pielęgnacja tłustej, problematycznej cery trądzik, wysypka, streptodermia i inne zapalenie skóry, drobne urazy, pęknięcia, zadrapania, skaleczenia i oparzenia, pielęgnacja zwiotcałej i zmęczonej cery, cellulit.
Producent: Adverso Waga: 0.15kg
Wybierz Pojemność:
Ilość
wysyłka 24 godziny

 

 

    Rodzaj dostawy          

 

Koszt dostawy      

 

Dostawa GRATIS      

Paczkomaty

od 8,50 zł powyżej 150 zł

Poczta Polska

od 10,00 zł powyżej 200 zł

Kurier DHL

od 15,00 zł powyżej 300 zł

Kurier Pocztex 48

14,00 zł powyżej 300 zł

Kurier InPost

11,70 zł powyżej 300 zł

Przesyłka zagraniczna

od 18,60 zł -

 

Klient ma prawo do zwrotu towaru w ciągu 14 dni od odebrania przesyłki bez podania przyczyny. Klient zobowiązany jest do przesłania na piśmie oświadczenia o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość wraz z towarem. Zwrócony towar nie może nosić śladów użytkowania oraz musi być w oryginalnym opakowaniu - jeżeli takie posiadał. Zwrot pieniędzy dotyczy wartości towaru - nie obejmuje kosztów przesyłek.

Zwrot pieniędzy nastąpi maksymalnie do 14 dni od daty wpłynięcia pisma i towaru do sprzedawcy. Wyjątkiem jest sprzedaż, na którą została wystawiona faktura VAT, kiedy to zwrot pieniędzy nastąpi 14 dni po wpłynięciu do sprzedawcy podpisanej przez kupującego korygującej faktury VAT.

Ocena: 0 na 6 (opinii: 0) DODAJ OPINIĘ

OLEJ Z PESTEK WINOGRON

100% NATURALNY

INCI: Apricot Kernel (Prunus Armeniaca) Oil

METODA OTRZYMYWANIA: tłoczenie na zimno z pestek winogron.

Olej jest lekki, ma wysokie właściwości penetrujące, odpowiedni dla każdego rodzaju skóry, zwłaszcza tłustej.

Działanie
  • przeciwzapalne, regenerujące,
  • zwiększa elastyczność skóry,
  • wygładza zmarszczki.
Przeznaczenie:
  • pielęgnacja tłustej, problematycznej cery,
  • trądzik, wysypka, streptodermia i inne zapalenie skóry,
  • drobne urazy, pęknięcia, zadrapania, skaleczenia i oparzenia,
  • pielęgnacja zwiotcałej i zmęczonej cery,
  • cellulit.

METODY STOSOWANIA

Olej winogronowy może być stosowany do smarowania i masażu bez rozcieńczenia w postaci czystej lub jako składnik przy tworzeniu mieszanek. Występuje dodatkiem do wzbogacenia kosmetyków (balsamy, maseczki, kremy).

PIELĘGNACJA TWARZY: 3 - 8 kropli oleju/olejów, dodać do jednorazowo stosowanej porcji kosmetyku na twarz: kremu, fluidu pielęgnacyjnego, lub żelu. Przed rozprowadzeniem na skórze, olej i kosmetyk połączyć na dłoni. Powstały preparat, delikatnie wmasować w skórę. 

PIELĘGNACJA CIAŁA: olej/oleje i kosmetyk na ciało - krem, balsam, żel, mleczko – połączyć w proporcjach zgodnych z wymaganiami i kondycją skóry (skóra sucha 1:1). Olejek eteryczny w ilości 1 - 2 krople /10 ml preparatu do ciała.

MASAŻ: do oleju/olejów, można dodać olejek do aromaterapii o działaniu intensyfikującym efekt zabiegu. Olejek i olejek wymieszać przed masażem. Do każdej łyżki oleistej bazy, dodać 2-3 krople olejków eterycznych.

Nie zawiera barwników, konserwantów i sztucznych substancji zapachowych.

Opakowanie: 30ml, 50ml

Producent: Adverso, Ukraina

Współautorem informacji podanej w opisach produktów Sklepu Ukraina Shop jest biuro tłumaczeń. Stanowi to intelektualną własność naszej firmy oraz Biuro Tłumaczeń. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie opisów oraz zdjęć, zawartych w sklepie w całości lub w części bez zgody firmy lub biuro tłumaczeń jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich. Podstawa prawna: Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170

Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Oglądane produkty
Okazje.info
Pobieranie danych...